Diensten

Honden-trimmen

Bij hondentrimsalon LeXi kunt u de hond laten trimmen op de manier die bij de vacht past. Plukken, effileren, knippen of ontwollen. Het model word getrimd volgens de rasstandaard of naar wens in overleg. Bij elke trimbehandeling word de hond gewassen, nagels worden indien nodig geknipt en de oren worden uitgeplukt. Er word gewerkt met professionele en hond vriendelijke producten. Bepaalde rassen hebben dagelijks onderhoud aan de vacht nodig om klitten te voorkomen, daarnaast komen honden gemiddeld 4x per jaar naar de trimsalon.

Heeft uw hond vlooien? Dan was ik deze eerst met een speciale vlooienshampoo, dit verwijderd de vlooien en de neten van de hond, maar hierbij is het belangrijk dat u het verblijf van de hond ook vlo vrij maakt.

Tips voor de behandeling
- Laat de hond goed uit
- Geef de hond niet vlak vóór de behandeling te eten.
- Breng de hond zo goed als mogelijk klitvrij
- Houd de hond aan de riem
- Breng de hond op de afgesproken tijd en haal deze ook weer op de afgesproken tijd op.

Honden-wassen

Wilt u de hond lekker fris en schoon thuis hebben? Ook voor alleen een wasbeurt van kortharige vachten bent u welkom met uw geliefde viervoeter! Ik gebruik professionele hond vriendelijke shampoo en eventueel conditioner. Na de wasbeurt worden de honden geblazen en/of geföhnd en heeft u weer een heerlijk schone en lekker ruikende hond in huis.
 

Nagels knippen

Bij een complete trimbehandeling worden de nagels van de hond indien nodig geknipt, wilt u naar de salon komen voor alleen de nagels is dat ook geen enkel probleem.

Ook hier moet een afspraak voor gemaakt worden en kost slechts € 7,50.